3 Şubat 2011 Perşembe

Vodafone'dan 3 Ay Kontratlı Mobil İnternet Kampanyası


By on 7:44 ÖS

Vodafone’dan Beklenen 3 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası!


3 Şubat 2011 Perşembe günü başlayacak 3 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası kapsamında 4GB Vodemnet Paketi’ni 3 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden abonelerimiz ayda 29 TL’den başlayan fiyatlarla Vodem sahibi olacaklar! Aboneler, hhVodemnet Paketi’ni 3 ay süresince kullanmayı taahhüt ettiklerinde hem 3 ay boyunca aylık 29 TL’den ücretlendirilecekler hem de E160E Vodem’e sadece 9 TL veya K3765 Vodem’e sadece 39 TL ödeyerek sahip olabilecekler.

3 Ay Kontratlı Faturalı Vodem Kampanyası Esasları:
-3 ay boyunca Kampanyaya Özel Aylık 4GB Vodemnet Paketi’ni  kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 29 TL’den ücretlendirileceklerdir.
-Kampanyaya katılan aboneler 9 TL karşılığında E160E Vodem veya 39 TL karşılığında K3765 Vodem alabileceklerdir.


-Aboneler 3 ayın sonunda kampanyaya özel 4GB Paketin indirimsiz fiyatı olan aylık 39 TL üzerinden ücretlendiriliyor olacaklardır.
-İlgili kampanya bireysel ve kurumsal faturalı aboneler için geçerlidir.
-Abonenin tarife kapsamında kazandığı aylık veri kullanımı üçüncü şahıslara transfer edilemez. 
-Vodemnet paketlerinde dönem içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, abone iptal işlemi yaptığında fatura kesim tarihine kadar hizmetten yararlanmaya devam edip servis ücretini öder.
-Fatura Stop özelliğiyle, aboneler ilgili fatura dönemi içinde yapacakları internet kullanımlardan dolayı en fazla 100 TL ücret öderler. 
-Paketin 3G altyapısında kullanılması durumunda 7.2 Mbps' ye kadar hız ile hizmet verilir. İlgili paketlerdeki adil kullanım hakları 6,2 GB'dir. Adil kullanım haklarına ulaşılması durumunda fatura dönemi sonuna kadar 128 Kbps'ye kadar olan hız ile internete bağlanılabilir. 
-Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten  sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket alınması gerekmektedir. Bu paket kullanılmaya başlamadan önce internet bağlantısı kesilerek yenibir bağlantı kurulmalıdır; yeni alınan paketin hızı yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir. 
-Paket kapsamında adil kullanım hakkına erişildikten sonra Saatlik, Günlük ve Haftalık Vodemnet paketleri'nden satın alınarak kullanım hızı arttırılabilir. Alınan yeni paketin ücreti maksimum ücrete dahil değildir. 
-Paket kapsamında belirlenmiş olan 4GB kullanım miktarının aşılması durumunda her 10MB'lık kullanım 50 Kuruş olarak ücretlendirilir.
-İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
-İlgili fatura dönemi içerisinde kampanya kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez.
-Seçilen paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışı kullanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur. 
-Abonelerin sms ve/veya ses kullanımları ve/veya bu paket haricinde eş zamanlı olarak kullanabilecekleri mobil internet paketleri kullanımları faturada ayrıca ücretlendirilecektir. 
-Abonelerin pakete yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur. -Mevcut data paketi kullanıcılarının kampanyaya girişleri ise dönem sonu itibariyle olacaktır.
-Taahütname geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattının dondurulması, iptal edilmesi ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, abonenin mevcut tarifesi dışında başka bir data tarifesine geçmesi, GSM aboneliğine ilişkin faturalarını ödememesi ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda; Taahhütname'ye aykırılık tarihine kadar birikmiş tüm fatura borçlarının yanısıra, cezai şart tutarı abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır.
-Cezai şart tutarı “((Cihaz Bedeli-Ön Ödeme Bedeli) / Taahhüt suresi ) * kalan ay sayısı)  + verilen indirimler ” olarak belirlenmiştir. 
-Vodafone Vodem kampanya portföyündeki cihazlar Vodafone SIM kartlarıyla sorunsuz çalışmaktadır. Diğer operatörlerin kartlarıyla kullanabilmek için manuel ayar yapılması gerekmektedir. 
-Abonenin taahhüt süresinin son ayında, en geç hesap kesim döneminde, taahhüt süresinin bitmesinin ardından hattına tanımlı paketini değiştirmeyi talep etmediği durumda, tahhüt süresini takip eden dönemde kampanya kapsamında hattına tanımlanmış olan tarife üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir
-Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. 
-Kurumsal müşteri numarasına bağlı 50 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilirken; bir bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir. 
-Kampanya kapsamında sunulan cihazla ilgili teknik sorunlarda üretici,ithalatçı, distribütör firmanın garanti şartları geçerlidir; Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
-Kampanya 5 Nisan 2011’e kadar geçerlidir.

About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

kilif merkezi banner