20 Ocak 2011 Perşembe

Vizyon Filmler - 21 Ocak 2011


By on 1:19 ÖS

  • Günah Keçisi (2011)
    Başrollerini Şahin K, Nuri Alço ve Coşkun Göğen'in paylaştığı filmde, Şahin K.’nın Almanya’daki zengin fakat mutsuz hayatını bırakıp sade bir yaşam arzusuyla Bodrum’a gelerek şöhreti yüzünden yaşadığı yepyeni maceralar konu alınıyor. 21 Ocak 2011 de vizyonda...




Fragman :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Büyük Sır / Get Low (2009)

Robert Duvall, Bill Murray ve Sissy Spacek gibi efsane isimlerden kurulu görkemli bir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Büyük Sır / Get Low” hayattayken kendi cenaze törenini yapmaya çalışan bir şehir efsanesi Felix Bush’un hikayesini anlatıyor. Erkek oyuncu dalında Oscar ödülünün favorileri arasında sayılan Robert Duvall’ın performansı 50 yılı aşkın kariyerinin en iyilerinden biri olarak gösteriliyor. 2004'te Kısa Film Oscar'ını kazanan görüntü yönetmeni Aaron Schneider'ın yönettiği bu hınzır dram, bir Amerikan halk masalının kahramanı olan Felix "Bush"un gerçek yaşam öyküsünden esinleniyor. Ormanda tek başına, herkesten uzakta yaşayan Felix Bush'tan bütün kasaba halkı yıllardan beri uzak durmuş, ondan korkmuştur. Felix'in gözü dönmüş bir katil, şeytanla anlaşma yapmış bir cani olduğunu, adamı yumruğuyla öldürebilecek kadar güçlü biri olduğuna dair hikayeler anlatılmaktadır. Günlerden bir gün Felix, elinde tüfeği ve bir tomar parayla kasabaya iner ve henüz hayattayken kendi cenaze törenini düzenlemek istediğini söyler. Cenaze levazımatçısı Frank ve çırağı Buddy, kısa sürede Felix'in asıl amacını öğrenirler. Felix insanlarla yüzleşmek, yaşamdan elini eteğine çekmesine neden olan, yıllardır içine gömdüğü sırrını kasabayla paylaşabilecek midir? 21 Ocak 2011 de vizyonda...



Fragman:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayı Yogi / Yogi Bear

Bir belgesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park'a gelir ve burada yolu Ayı Yogi ve Ayı Boo-Boo ile kesişir. Ayı Yogi'yi Dan Aykroyd, Ayı Boo-Boo ise Justin Timberlake seslendirmiştir.



Fragman:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burlesque (2010)

Los Angelas’a küçük bir kasabadan yaşamak üzere gelen Ali Rose (Christina Aguilera), geçmişini geride bırakmak istemektedir. Oldukça güçlü bir sesi olan Ali, şehrin en önemli klüplerinden biri olan Burlesque Lounge’ta garson olarak çalışmaya başlar. Fakat Ali'nin asıl hayali sahnede olmaktır. O an mali ve kişisel problemlerle çalkalanan klüpte, işletmeciliği yürüten Tess (Cher) bir çıkış yolu aramaktadır. Tess klüp için de iyi olacağını düşündüğünden Ali’ye destek olur. Ali sesi ile herkesi büyülemiştir, bir anda hem kendisi hem de klüp gözde bir hal alır. Elbette bu kıskançlık ve rekabeti de beraberinde getirecektir.



Fragman:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Tree (2010)

Dawn eşini kaybettikten sonra çocukları ile başbaşa kalmıştır. Dawn, küçük kızı babasının ruhunun bahçelerindeki ağaçta yaşadığını ilk söylediğinde bunu çocukça bir şaka olarak kabul eder. Başta kimsenin inanmadığı bu fantastik olay, giderek aile içinde kabul görmeye başlar. Bir süre sonra çocuklar ağaçta yaşadıklarını inandıkları babaları ile konuşmaya başlarlar. Buna Dawn da katılacaktır.



Fragman:


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kutsal Damacana Dracoola (2010)

Henüz minik bir bebekken kendisini cami avlusunda bulan yavru Sebahattin / Sebo (Ersin Korkut), güvercinlerin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Akıl bali olduğunda zengin bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet’e (Özge Ulusoy) plâtonik bir aşkla bağlanan Sebo'nun mutluluğu bir anda bozulur. Bir geceyarısı ansızın müştemilâtın kapısı çalınır, gelen efsanevi kan emici Kont Dracula’dır (Şahin Irmak). 


Fragman:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çölde Kutup Ayısı / The Misfortunates (2009)

Oscar'a Belçika'dan aday olan Şeylerin Boktanlığı, küçük bir kasabada fakir ve cahil babası ve üç amcasıyla yaşayan on üç yaşındaki Gunther'in ıstıraplı ergenliğe geçiş hikâyesini anlatıyor. Gunther baba evinde her gün fazlaca alkol, kadın, uygunsuz durum ve aylaklıkla karşı karşıya kalır. Görünüşe göre o da gelecekte aynı kaderi paylaşacaktır. Acaba bu talihsizlikten kurtulmayı başarabilecek midir? Oyuncuları ve teknik ekibinin deniz kenarında bisiklete çıplak binerek Cannes'ı çalkaladığı bu komedi, bu korkunç ailenin hiçbir berbat anını ıskalamıyor.



Fragman:


About Syed Faizan Ali

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 yorum:

Yorum Gönder

kilif merkezi banner